De beste unge fotballspillerne i Europa 2017-2018

Verdens største fotballklubber er alltid på utkikk etter nye talentfulle spillere. Det er ingen tvil om at den yngre generasjonen vokser opp med stadig mer motivasjon, talent og muligheter for en spennende fotballkarriere.

Flere klubber oppsøker og signerer lovende spillere helt nede i 6-årsalderen. Dette gir klubben mulighet til å trene og utvikle spillerne slik at de en dag får plass i førsteelleveren. Vi skal se nærmere på noen av de beste unge og lovende fotballspillerne i Europa.

Flere norske gamblingsider gir deg muligheten til å satse og vinne penger på utfallet av ulike fotballkamper. Deriblant kamper hvor de beste unge talentene stiller på matten. Det kan være en stor fordel å vite hvilke nye stjerner som kan gjøre det bra neste sesong, slik at du kan vinne mye penger på høye odds.

Du kan satse penger på om en av nykommerne scorer mål, kommer inn som innbytter, får gult kort eller assisterer til scoring. Du finner alltid noe spennende å satse på når det kommer til fotball, både norske og utenlandske lag. Vi vil anbefale deg å satse noen norske kroner på disse spillerne for toppscorer tittelen i Champions League 2017/18.

Kylian Mbappé

Kevin MbappéDet franske stortalentet er født kun tre dager etter vår egen Martin Ødegaard og dominerer allerede europeisk fotball. Mbappé går under kallenavnet ‘den nye Thierry Henry’. Grunnen til dette er at begge ble tatt under vingene til AS Monaco FC i tidlig alder og har markert seg med imponerende presentasjoner på banen.

Kylian Mbappé scoret sitt første seriemål bare 17 år og 62 dager gammel, og danket dermed ut Henry som var klubbens yngste målscorer gjennom tidene. Flere store europeiske klubber har vist og viser stor interesse for den unge spilleren. Zinédine Zidane har forsøkt å få han til å signere med Real Madrid. PSG, Manchester City og Barcelona har alle lagt inn bud, men etter hva vi vet har Mbappé kontrakt med Monaco frem til sommeren 2019.

Interessen for unggutten er stor, og det må en betydelig sum til for å få til en overgang. Som nevnt har flere av de store lagene allerede vært på banen. Deriblant har PSG verdsatt Mbappé til £33m, mens Real Madrid er villig til å betale hele £96m for spilleren som har scoret 22 ganger denne sesongen. Derimot er Manchester United første laget til å legge inn et offisielt bud. Budet på £69m ble avslått av Monaco.

Marcus Rashford

Marcus RashfordHjertet til denne 19-åringen banker ekstra hardt for laget han har vokst opp med. Rashford har spilt for Manchester United siden han var syv år gammel og er et stort fotballtalent i England.

Grunnet skader fikk Rushford sin A-lagsdebut tidligere enn planlagt. 25. februar 2016 gikk han på banen for første gang. I løpet av de to neste månedene fikk unggutten sitt gjennombrudd med matchvinnerscoring mot byrival Manchester City og to nettkjenninger mot Arsenal. I dag har han spilt 63 kamper for United, og satt 18 baller i motstanderens mål.

Manchester United gjør alt de kan for å holde Rushford på Old Trafford. I 2016 ble det enighet om en kontrakt verdt opptil £5.2m, noe som utgjør en ukelønn på £25,000. Dette binder spissen til den engelske klubben frem til 2020. Det vil uten tvil være stor interesse for det unge talentet i årene som kommer.

Gabriel Jesus

Gabriel Jesus

Engelske Premier League produserer og tiltrekker seg mange unge talenter. Deriblant finner vi Gabriel Fernando de Jesus i spillerstallen til Manchester City. Den brasilianske spilleren er bedre kjent som Gabriel Jesus og var med på laget som vant gull under Sommer-OL 2016.

Tidligere har Jesus spilt for Palmeiras hvor han scoret 47 mål i 2015/16 sesongen. I august 2016 ble det klart at 20-åringen ville signere med Manchester City for en overgangssum på €32m. Han fikk sin spillerdebut 21. januar da kan kom inn som innbytter for Raheem Sterling.

Dessverre skadet Jesus seg i den femte kampen for City og det forventes at han er ute for resten av 2016/17 sesongen. Før skaden hadde han tre nettkjenninger, alle i Premier League sammenheng.

City signerte Jesus i 2016, og kontrakten varer frem til 2021. Det kan dermed bli vanskelig for andre klubber å forsøke å overta den talentfulle spilleren. De må iallefall ut med en betydelig høyere sum enn €32m.