Real Madrid

Real Madrid har spilt seg til semifinalen i de siste seks sesongene av Champions League, og de vant turneringen i 2013/14 og 2015/16. Klubben er den mestvinnende gjennom tidene når det kommer til Champions League titler, med sine 11 triumfer. Zinedine Zidane tok over som hovedtrener forrige sesong etter at Benitez valgte å bytte klubb. I dag trener sistnevnte Newcastle City i andredivisjon i England.

Den spanske klubben styrket spillerstallen med Marco Asensio og Álvaro Morata før sesongstart. Jesé ble solgt til PSG, som gjorde et desperat forsøk i å erstatte Ibra. Real Madrid er verdens dyreste fotballklubb og nummer èn på klubbrankingen. Det er ikke uten grunn at det fokuseres mye på inntekt.

Real Madrid Stadium

Laget 2016

Det er hard konkurranse over hvem som skal vokte målet for Real Madrid i 2016-sesongen. Både Keylor Navas og Kiko Casilla stiller knallhardt i konkurransen om å bli førstekeeper. Navas har slitt med achilles problemer, men er tilbake etter operasjonen i fjor sommer. Real Madrid stiller med et av verdens sterkeste forsvar; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Danilo, Coentrao, Nacho og Varan.

Real Madrid stiller med en av de beste spillerstallene i verden, og det er ingen tvil om at de kan kjempe om førsteplassen i årets Champions League sesong. Midtbanen består av Kroos, Bale, Isco, Marco Asensio, Modric, Kovacic, Casemiro og James Rodriguez, mens vi finner stjernespillere som Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez, Morata og Diaz i angrep.

Champions League odds

De siste årene har det vært Barcelona og Bayern München som er de store favorittene til å vinne Champions League. Oddsen for Real Madrid er noe høyere, og i gjennomsnitt får du seks ganger pengene ved å satse på at Real Madrid stikker av med seieren i Cardiff. Oddsen på at laget går videre fra sin gruppe er 1.08. Ønsker du å satse pengene på Real Madrid i Champions League 2016/17 bør du vurdere å spille på gruppevinner i stedet. Her får du 1.50 i odds på at klubben vinner gruppe F foran Borussia Dortmund.

Real Madrid Player

Gruppekamper i Champions League

Real Madrid er klare favoritter til å vinne gruppen foran Borussia Dortmund. I gruppe F finner vi også Sporting Lisboa og polske Legia. Den første kampen er mot Sporting hjemme i Madrid. Deretter venter gruppens kanskje hardeste kamp, borte mot Dortmund. I den tredje runden møter Real Madrid Legia hjemme på Santiago Bernabéu.

Fakta Real Madrid

Land: Spania
By: Madrid
Seire i Champions League: Elleve titler (rekord), siste seier var forrige sesong
UEFA rankingen: 1
Spillerverdi i følge Transfermarkt: 769 millioner euro
Beste spillere: Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez, Karim Benzema, Kroos, Modric, Morata, Marcelo, Isco, Sergio Ramos, Varane, Carvajal, Pepe, Marco Asensio
Trener: Zinedine Zidan
Kallenavn: Vikingos (Vikingene), Merengues (marengs), Blanco (De hvite)
Hjemmebane: Santiago Bernabéu (85,400 tilskuere)
Grunnlagt: 1902
CL 2016/17 Gruppe: Gruppe F