Aktuell sesong

Den pågående sesongen startet i slutten av juni 2016. Dette er den 62. i rekken siden 1955/56. I første runde møttes klubber fra Europas svakeste ligaer, Estland, Gibraltar, San Marino, Malta, Wales, Færøyene, Moldova og Armenia. Totalt deltar 78 lag i Champions League 2016/17.
22 av lagene var direktekvalifisert til gruppespillet, og 23 og 24 august ble det klart hvilke 10 lag som skulle få slutte seg til favorittene. Trekningen for gruppespillet fant sted i Monaco dagen etter den siste kvalikkampen.

Champions League sparkes ordentlig i gang i midten av september med de første gruppespillkampene. Kampene spilles over fire måneder, og avsluttes i begynnelsen av desember.

Gruppespillet ble avsluttet 7 desember, og ett par dager senere var det trekning for hvem som skulle møtes i åttendelsfinalen. Etter trekningen var det en pause på to og en halv måned før de første sluttspillkampene blåses i gang i februar. 17 mars ble det klart hvilke lag som møter hverandre i kvartfinalene. Disse kampene går av stabelen de to første ukene i april. Videre spilles semifinalene i mai og finalen er lagt til lørdag 3 juni 2017 på Millennium Stadium i Wales.

Champions League Match Stadium

Champions League grupper 2016

Turneringsformatet i Champions League er relativt vanlig, etter kvalifiseringen er det 32 lag som fordeles på åtte grupper, fire i hver. I hver gruppe ventes det seks round-robin kamper.
De to beste lagene fra hver gruppe går videre til åttendelsfinalen. Ett lag vil bli seedet i trekningen, som gjør at det er verdt å kjempe for førsteplassen i gruppen. Klubber fra samme gruppe og samme land kan ikke møtes i åttendelsfinalen.

Seksten lag avslutter turneringen i 2017, mens de andre seksten løpet ut på matten i Champions League 2017. Vi hos CLGuide følger nøye med på hva som skjer i gruppespillet, åttendelsfinalene og resten av turneringen. Du finner all nødvendig informasjon om Champions League, inkludert gruppene, spilletips, spilleplan og resultater nedenfor.

Vi har også skrevet om alle lagene som deltar i Champions League i 2016/17 sesongen. Våre sider inkluderer interessant informasjon om turneringen, spillere, historikk, overganger og lagets sjanser til å ta deg videre og vinne turneringen.

Gruppe A: Paris Saint-Germain (PSG), Arsenal, Basel, Ludogorets Razgrad
Gruppe B: Benfica, Napoli, Dynamo Kiev, Besiktas
Gruppe C: Manchester City, Borussia Mönchengladbach, Barcelona, Celtic
Gruppe D: Bayern München, Atlético Madrid, PSV Eindhoven, Rostov
Gruppe E: CSKA Moskva, Bayer Leverkusen, Monaco, Tottenham Hotspur
Gruppe F: Real Madrid, Borussia Dortmund, Legia Warszawa, Sporting Lisboa
Gruppe G: FC København, Club Brugge, Porto, Leicester City
Gruppe H: Juventus, Lyon, Sevilla, Dinamo Zagreb